Tuesday, August 28, 2007

En gång till

Eftersom det gick så bra förra gången vi åkte till Nagai stadion i Osaka för att heja på Carro så tänkte vi göra ett nytt försök i kväll. Jag och Ester tar med oss Jens, som denna gång får följa med, förra gången uppstod kvinnligt förhinder.

100 meter lite som friidrottens formel 1, det ser ut att gå fort på TV, det ser ut att gå riktigt fort live också. Det kanske beror på att det går fort och det enda sättet som man själv skulle kunna få upp den farten på vore att hoppa från fjärde våningen.
Man ser vilka som är superstjärnor, till exempel så var det ett TV-team avdelat att filma en ganska känd stavhopperska, Yelena Isinbayeva som spenderar den största tiden av kvalet med att ligga under en handduk och vila. Det hindrar dock inte TV-teamet att filma henne, Ni kan tänka er vad som hände när hon började stretcha lite. Var kom alla fotografer ifrån?


Det blev lite spännande när inte Carro vann längdhoppet ut an kom två efter henne som låg tvåa. Normalt skulle Carro vara sämre i spjut än hon som låg tvåa i spjut, Vem minns vad hon hette?
Mannen till vänster på den bilden, någon kompis till Lena tyckte att det var synd att vår tjej missade guldet på sista hoppet, sjukamp består av sju grenar. ? SJU grenar det är SJUkamp, inte längdhopp, jaha, bättre lycka nästa gång.

Om inte världens snabbaste genom tiderna så är detta det snabbaste någon sprungit 100 meter i Japan.

I kväll sitter vi i höjdhoppskurvan och har hopparna snett till vänster framför oss, vi ses

No comments: