Friday, August 3, 2007

Så varmt, så länge, Suzuka 8 timmar

Två rätt trötta snubbar träffades på söndags morgonen, det blev en äggMac muffin på vägen och vi passerade ett oräkneligt antal pachinkohallar och lovehotell , spelhallen med rymdfärjan på taket och namnet cosmos till exempel. Vi åkte också förbi TOTO antagligen en av värdens största toalett tillverkare. Två jätte och då menar jag jätte byggnader är placerade uppe på en ås, det ser ut som ett misslyckat fotomontage, man får antagligen in globen i kåken

Framme, eftersom Andreas skulle jobba det vill säga fotografera på uppdrag av en tidning så körde vi in med bilen på området och på grund av att han hade så mycket grejer att bära så hamnade även jag ibland teamen och paraplyflickorna till en början. Eftersom det helst krävs att man har en del lappar hängande runt halsen för att vara där så fick jag tillslut inte vara kvar, svårt att motivera då man inte ens har någon biljett alls.


Hade ändå en väldigt rolig dag, ganska mycket folk att titta på. En del hade släpat med sig halva köket ut på banan. Det går åt en del vatten när det är över 35 grader men man kunde också stå en stund i fukttältet för att få svalka.
Det finns ett område där dels teamen finns representerade och där man kan köpa allehanda saker relaterade till motorcyklar. Här kan man också hitta teamens såkallade paraplyflickor, en del fotografer är bara här för deras skull och de får antagligen skriva fler autografer än förarna.
Vi åkte lite före alla andra och till hemresan hade Andreas sambo Asa dykt upp, med på hemresan fanns också en väninna till Asa och hennes lilla dotter och väninnans mor.
Den lilla dotterns far kom femma i tävlingen.

No comments: