Monday, November 26, 2007

Allt du kan tänkas behöva

Vad ska man ta sig till, det är så mycket klor i vattnet. Som vanligt gäller det att skydda sig och vad är då mer naturligt än bad masken från Detoxy. Den skyddar inte bara ditt ansikte från de skaliga ångorna från det varma badvatten utan skrämmer även skiten ur vem som än skulle komma in i badrummet medan du badar. Man kan säga att det ger en dubbel trygghet.Här är kanske årets julklapp i örebro, ett hjälpmedel för att lära sig le, med det självklara namnet Tex Mex. Detta lilla diskreta hjälpmedel borde passa som hand i hanske i gnällbältets huvudstad.
För att det inte ska uppstå några missförstånd så kommer vissa tecken i bruksanvisningen att ersättas med den mer bekanta bokstaven I. -Vilket fint leende du har. - I da ja :-(
Till alla män rekomenderas att kosta på er flickvän, sambo eller fru något riktigt fint till jul eller snarare till efter jul. När man ätit upp all den goda maten och gömt sig bakom det dåliga vädret för att slippa ta någon promenad på flera veckor. När det då är dags för nyårsfesten och inget av de gammla plaggen duger, inte för att det har används endast en gång förut, kanske. Utan för att kvinnor är optimister (vilket är tur för oss som inte är kvinnor, eller hur Hasse. För hur skulle de annars orka med oss) och köper inte plagg för att växa i. I år finns det hjälp, chipchongbock lanserar produkten Calorie Off.
För att det ska bli en riktigt trevlig helg kan flickorna köpa julklappen till sin älskade på
www.idrugstore.com, beställer man produkten XXlarge så kanske man gör säkrast att scrolla ner och läsa den engelska innehållsförtekningen.

Nu håller man för öronen när man närmar sig ett varuhus, japanska julsånger, say no more.

No comments: