Wednesday, May 23, 2007

Vart är vi påväg?

Hur går det/ hur går du? De flesta har väl sett filmen Mandomsprovet med Dustin Hoffman, har ni inte det så tycker jag att ni ska göra det. Dustins rollfigur har vi ett tillfälle på sig simfötter och går omkring i dem, har ni provat att gå med simfötter? Man får liksom lyfta foten rakt upp. Om man till det lägger att man har John Cleese som idol och sett sketchen ”silly walk” fler gånger än man borde, dessutom lyckas man vara både hjulbent och kobent på samma gång. Går det? Ja här går det.
Om ni vill prova hemma så behövs följande uniform för att göra det komplett. En så kort kjol så att den helt enkelt inte kan vara kortare eller ett par väldigt små shorts. Stay-up strumpor, gärna av typen nätstrumpa och gärna med något inslag av rosa eller lila. De ska helst sitta så hårt runt låret att de skär in. Sedan ett par pumps med riktigt höga snedslitna klackar och ned trampad bakkappa. Att ha på din överkropp, ett vanligt linne och ovanpå det en Kulla-Gulla blus. Ready to go?
In med ena knäet, ut med det andra låt tårna peka inåt och stöd på utsidan av foten. Lyft nu foten rakt upp som om du hade simfötter på dig och hej hopp nu rör du dig som en 18 årig Japanska, inte som alla men som några.
Hoppas jag hade rätt om det där med filmen.


No comments: