Sunday, December 14, 2008

vad du bör önska dig

Årets Julklapp

Det är ju alltid intressant vad som ska bli årets julklapp. För var det en sak som blev årets julklapp och man fick reda på det efter jul. Det blev den sak som flest köpt för att ge bort i julklapp och man kunde anta att det stämde för julen var över.
Nu får man reda på vad årets julklapp är före jul. I nästan all reklam står det årets julklapp.
Hur kan man veta det och kan flera olika saker vara årets julklapp? Om man säger orden tyst för sig själv eller skriker ut dem, ÅRETS JULKLAPP! Så låter det ändå som om det bara kan vara en som kan bli årets julklapp. Om man nu då vill köpa årets julklapp och ge bort så får man välja en, chansa. Kan man inte lita på reklamen, ja vem kan man då lita på?
Det är bara att välja mellan allt från en ny fantastisk virknål till en Volvo S80, just nu är S80’n lite billigare, det är av någon anledning rea redan innan jul. Men vad händer då om det inte blir den sak man köpt som blir årets julklapp utan något helt annat som en bakmaskin som blir årets julklapp. Själv står man där med årets fulklapp och den som fått det som skulle ha varit årets julklapp undrar va fan har du köpt, hit med kvittot så jag kan byta. Kan man då stämma någon?

Då för att vara säker att ge bort något som uppskattas i jul så rekommenderar jag förra årets julklapp i Japan, en ljusblå, man kan säga babyblå om man vill, beror på ljuset i lokalen.
I alla fall så var förra årets julklapp i Japan en ljusblå pissomat. I Japan har man alltid gett bort en pissomat till jul så här kan man vara säker.


No comments: